Transformer innovators since 1945

Draadloze energiemeting

Dankzij het compacte ontwerp is Wi-LEM bij uitstek geschikt voor gebruik in behuizingen met beperkte ruimte en kan in de meeste elektrische behuizingen worden geplaatst.

 

Door het krachtige signaal kan de informatie zonder problemen worden doorgestuurd buiten de behuizing. Wi-LEM zendt op een radiovermogen van 10mW waarbij een minimale afstand van 30m zonder obstakels haalbaar is. De unit kan worden geplaatst om te meten in gebouwen, ongeacht op welke locatie dan ook. Tevens is Wi-LEM afwisselend op verschillende locaties te gebruiken  zonder opnieuw configuratiestappen te moeten doorlopen.

 

MESHSCAPE 4 netwerkbouw

Wi-LEM maakt gebruik van de in de industrie-wijd toegepaste MeshScape  4 netwerkarchitectuur, wat overigens betekent dat ook de bewezen en gepatenteerde Persistent Dynamic Routing ™ (PDR) techniek is toegepast. Hiermee is het mogelijk om een zichzelf configurerend draadloos mesh-netwerk op te bouwen. PDR maakt gebruik van een knooppunt(node)-initiërend netwerk om op een efficiënte wijze de verschillende aanwezige actieve componenten te vinden en maakt het zelfs mogelijk om het netwerk, indien nodig, opnieuw te formeren na eventuele wijzigingen.

Eveneens wordt door toepassing van PDR altijd gezocht naar de meest efficiënte route voor het verzenden van informatie tussen de verschillende knooppunten onderling. Met MeshScape is het mogelijk om industriële netwerken te bouwen die:


- Zelf-controlerend zijn: Een zelfvormend en –herstellend meshnetwerk heeft geen beheer nodig
- Robuust zijn: Een netwerk dat een betrouwbare en altijd beschikbare data overdracht garandeert
- Flexibel zijn: Een netwerk dat na veranderingen zich snel aanpast in ontwerp en radio frequentie
- Energiebesparend zijn: Uiterst lage energieconsumptie
- Schaalbaar zijn: Met de toepassing ervan is het mogelijk om honderden draadloze knooppunten te integreren met minimale  inzet
- Een lage latency hebben: Uiterst korte netwerk communicatielijnen

 

Documentatie

Via de link op deze pagina vindt u ook de selectie hulp voor het Wi-LEM systeem (Engelstalig). Uiteraard kunt u ook bij onze sales engineers terecht voor een passend advies.

WI-LEM Selection Guide

 

Bel me terug


captcha