Transformer innovators since 1945

Bedwelmingsapparatuur voor slachtvee

Wesemann Projects biedt voor de vleesverwerkende industrie elektrische bedwelmingsapparatuur volgens de nieuwste regelgeving.

 

Het elektrisch bedwelmen van slachtvee wordt gezien als een humane manier van slachten. De dieren worden door middel van een elektrische stroomstoot bedwelmd, waarna de slachtapparatuur in werking treedt.

De bedwelmingskasten zijn leverbaar in een kunststof behuizing, beschermingsgraad IP65 en geschikt voor wandmontage.

Door de uitgebreide logfunctie die bereikbaar is via de ingebouwde webapplicatie kunnen alle uitgevoerde bedwelmingen naderhand worden uitgelezen.

 

Tevens is het mogelijk om door middel van het beschikbare bussysteem ook één of meerdere uitleespanelen aan te sluiten. Het uitleespaneel, separaat verkrijgbaar, geeft dan informatie over de bedwelmspanning, de bedwelmstroom en additionele statusinformatie.

De bedwelmingskast N350 kan op een aantal vaste, beschikbare uitgangsspanningen worden ingesteld, variërend van 250V tot maximaal 350V. Hier is optioneel ook een externe bedieningsmodule voor beschikbaar.

 

Executiesystemen

Wesemann bouwt en levert ook de executiesystemen die worden ingezet bij het inperken van besmettelijke veeziektes, zoals varkenspest. Deze systemen zijn op aanvraag te aan te passen naar uw specificaties.

Kijk voor productinformatie en specificaties in het linker menu.

Bel me terug


captcha