Transformer innovators since 1945

Vision UPS

Vision UPS Systems is in 2003 opgericht als Luxemburgse onderneming door Belgische specialisten op het gebied van gelijkstroomsystemen en UPS/noodstroom oplossingen.

 

 

 

Deze twee specialisten, Patrick Willems en Ralph Collas hebben reeds 20 jaar ervaring op dit gebied.
Het merk Vision is binnen korte tijd op vier continenten verspreid, wat mede bijdraagt aan het feit dat Vision wereldwijd een naam heeft opgebouwd als kwaliteitspartner voor de hiervoor genoemde systemen.

Kwaliteit en groei
De apparatuur van Vision heeft zijn kwaliteit niet alleen in Europa bewezen, maar ook in ruige omgevingen zoals Afrika en Azië. Sinds 2008/2009 zijn de nodige maatregelen getroffen om de groei van de onderneming te waarborgen. Onder andere het inrichten van een warehouse in Luxemburg voor het uiterst snel kunnen leveren van apparatuur aan de veeleisende klant onder het motto: 'Sneller dan alle anderen' heeft bijgedragen aan het succes van Vision, ondanks de wereldwijde crisis waar de concurrentie aanzienlijk van te lijden had.

Wereldwijde spreiding
In dezelfde periode is ook de Russische vestiging van Vision opgericht in Moskou met daarbij een eigen warehouse. Deze vestiging levert aan alle afnemers uit deze regio.

Feiten
Wesemann-Vision werken samen om de volgende doelstellingen te realiseren:
- Europese kwaliteit voor een eerlijke prijs
- Korte levertijden
- Klantspecifieke oplossingen
- Een brede range productgroepen

Bel me terug


captcha