Transformer innovators since 1945

Imefy

Sinds de oprichting in 1973 is IMEFY S.L. begonnen met het bouwen van oliegevulde distributietransformatoren. Sindsdien is het bedrijf constant gegroeid en nam ook het vermogen en het spanningsniveau overeenkomstig toe.

 

 

Ontwikkeling

Om  deze groei te kunnen realiseren is er ook geïnvesteerd in kennis en kunde door de meest ervaren technici aan te trekken met de bijbehorende technologische investeringen. Hierdoor is het technisch ontwikkelingsniveau gegroeid om nog beter te kunnen presteren op zowel nationaal als ook internationaal vlak. Op alle vijf de continenten is Imefy aanwezig en neemt het actief deel in lokale en internationale werkgroepen waar de normen en standaarden voor dit soort apparatuur wordt ontwikkeld en ontworpen.

 

Kwaliteit

Imefy S.L. Raw materials and final product laboratories beschikt over de nieuwste en meest geavanceerde technologie om de producten te testen volgens lokale en internationale standaarden die op deze producten van toepassing zijn voor ontwerp en bouw. De hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan het team alsmede de nauwkeurigheid van de instrumenten waarmee de beproevingen plaatsvinden, bieden de garantie en betrouwbaarheid die de klant mag verwachten.

 

Bel me terug


captcha